Nieuws:

Druk met de voorbereidingen voor de verkiezingen

Hart voor Lopik is hard aan het werk

Wij zijn al een aantal maanden druk met de voorbereidingen voor de verkiezingen. De afgelopen weken hebben we met hulp van vele enthousiaste mensen bij een groot aantal huishoudens flyers door de bus gedaan. En wat hebben we daar veel leuke reacties op mogen ontvangen. Hartelijk dank daarvoor. Wij worden hierdoor nog enthousiaster en wij merken u/jij ook. 

Ook wordt er hard gewerkt aan het schrijven van het verkiezingsprogramma. Wij hopen dit begin januari a.s. met jullie te mogen delen. 

Het leveren van input voor het verkiezingsprogramma kan dus nog. Schroom niet om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen om met elkaar in gesprek te gaan. Wij staan altijd open voor een gesprekje met de inwoners; jong én oud. 

Rest ons jullie hele fijne feestdagen toe te wensen en een gezond en liefdevol 2022! 

17 december 2021
Yvonne Slob