Nieuws:

Kandidatenlijst Hart voor Lopik

Kandidatenlijst Hart voor Lopik

Vol trots en enthousiasme presenteren wij onze kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Hart voor Lopik is er voor alle inwoners en alle kernen en dat straalt de partij ook uit met de kandidatenlijst.

Wij wilden graag een mooie afspiegeling krijgen van de inwoners in de gemeente Lopik. En dat is gelukt; zowel mannen als vrouwen, inwoners uit verschillende kernen, van verschillende opleidingsniveaus, met een wisselende achtergrond (van net student af, tot ondernemer en gepensioneerde) en met een variatie in leeftijd (van 19 tot 71 jaar). Op nummer 3 van de lijst staat de jongste kandidaat, de 19-jarige Luca van Beek uit Cabauw. Hart voor Lopik is blij met de diversiteit van haar kandidaten.

De lijst bestaat uit: 1. Yvonne Slob (Lopikerkapel), 2. Lucie van Engelen-de Bruijn (Uitweg), 3. Luca van Beek (Cabauw), 4. Marieke Pekelharing-van Eyndhoven (Lopikerkapel), 5. Gerrit Slob (Lopik), 6. Corrinne Dubbelman (Lopik), 7. Hester Graeler (Benschop), 8. Marrije Dubbelman-van Esch (Benschop) en 9. Robert Scheerboom (Lopikerkapel).

26 januari 2022
Yvonne Slob